Κληρώθηκαν οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν στο Θερινό Σχολείο στην Πάφο

18:26 2/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δύο δάσκαλοι και δύο αναπληρωτές θα στελεχώνουν το πρόγραμμα « Καλοκαιρινή Απασχόληση και Ψυχαγωγία για Παιδιά Δημοτικού» που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Πάφου. Η κλήρωση των δασκάλων έγινε το μεσημέρι και όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πάφου Χρύσανθος Σαββίδης το πρόγραμμα ξεκινά τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου.

Ο κ Σαββίδης διευκρίνισε πως το «Θερινό σχολείο» θα δέχεται μαθητές μέχρι τις 11 Ιουλίου λόγω και του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται.

Οι ώρες λειτουργίας του Θερινού Σχολείου, που θα φιλοξενείται

στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, είναι από τις 7:30 το πρωί μέχρι τη 13:00 καθημερινά.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο παιδιά Δημοτικού από την Δημαρχούμενη περιοχή Πάφου τα οποία κατά τη σχολική χρονιά 2012 – 2013 φοιτούσαν στο Δημοτικό Σχολείο. Στο Θερινό σχολείο θα προσφέρεται πρόγευμα και θα διεξάγονται εργαστήρια Κατασκευών, Χειροτεχνίας, Ζωγραφικής, Χορού, Θεάτρου ,Γυμναστικής και άλλες δραστηριότητες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70 ευρώ για ένα παιδί, 100 ευρώ για δύο αδέρφια και δωρεάν συμμετοχή για το τρίτο αδερφάκι.

Ο κ. Σαββίδης ανακοίνωσε επίσης πως την Παρασκευή, στις 5 Ιουλίου, ο Δήμος Πάφου στις 19:00 το απόγευμα διοργανώνει τελετή Επίδοσης της Χορηγίας προς τα μεταλυκειακά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ( ΜΙΕΕΚ)

Keywords
Τυχαία Θέματα