Κλοπή αυτοκινήτων από γραφείο ενοικίασης στην Αγία Νάπα

10:26 22/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Υπόθεση κλοπής τριών αυτοκίνητων από γραφείο ενοικίασης στην Αγία Νάπα, διερευνά η Αστυνομία Αμμοχώστου. Την καταγγελία έκανε χθες το απόγευμα ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Ενοικίασης αυτοκινήτων, αναφέροντας στους αστυνομικούς, ότι χθες το μεσημέρι μεταξύ των ωρών 14:30 -15:30, άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα του και έκλεψαν την κλειδοθήκη των οχημάτων της επιχείρησης του. Στις 4:30 χθες το απόγευμα διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί τρία αυτοκίνητα συνολικής αξίας 18.000 ευρώ.

Περιπολικά της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν αμέσως χτενίζοντας την περιοχή και χθες βράδυ αστυνομικοί

εντόπισαν στην οδό Κέννεντυ στην Αγία Νάπα, δύο από τα τρία κλοπιμαία αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να ερευνήσουν 46χρονο Βρετανό ο οποίος κινείτο ύποπτα στην περιοχή. Στην κατοχή του εντοπίστηκε κλειδί του ενός κλοπιμαίου οχήματος, και δεύτερο κλειδί το οποίο πιστεύεται ότι ανήκει στο τρίτο όχημα, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής.

Στην κατοχή του Βρετανού εντοπίστηκε επίσης ποσότητα 2 γραμμαρίων κάνναβης. Ο 46χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης. Στη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα