ΚΟΤ: Μεγάλες οι προοπτικές από την αγορά της Ουκρανίας

16:02 15/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η αγορά της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) Αλέκο Ορουντιώτη, έχει μεγάλες προοπτικές και για την ανάπτυξή της ο Οργανισμός καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, στοχεύοντας σε αυξημένους αριθμούς Ουκρανών τουριστών τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο Πρόεδρος του ΚΟΤ είχε συνάντηση σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού με τον Πρέσβη της Ουκρανίας Borys Humeniuk, τον οποίον ενημέρωσε ότι ”ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συγκεκριμένες ενέργειες – τα αποτελέσματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν

σύντομα – όσον αφορά το θέμα της διευκόλυνσης στη θεώρηση διαβατηρίων για τους πολίτες της Ουκρανίας”.

Ο κ. Ορουντιώτης, αφού καλωσόρισε τον Πρέσβη στα γραφεία του ΚΟΤ, αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ουκρανίας και στις έντονες προσπάθειες του ΚΟΤ για προσέλκυση τουριστών από την Ουκρανία.

Από πλευράς του, ο Ουκρανός Πρέσβης εξέφρασε τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει για την Κύπρο και το λαό της, εκφράζοντας επίσης τον θαυμασμό του για το τουριστικό προϊόν και τις υπέροχες παραλίες του τόπου.

Η συνάντηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε ότι σύντομα θα γίνουν και νέες επαφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα