Κροτίδες στην κατοχή νεαρών προσώπων εντόπισε η αστυνομία στην Πάφο

10:52 3/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η αστυνομία συνεχίζει την εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου της παράνομης κατοχής, χρήσης , εμπορίας κροτίδων έτσι ώστε να διασφαλιστεί ένα αναίμακτο εορταστικό Πάσχα μακριά από τραυματισμούς και υλικές ζημιές.

Μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια 18χρονος συνελήφθηκε χθες στην κοινότητα της Τσάδας για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλικών – αυτοσχέδιες χάρτινες κροτίδες – και υλικό για κατασκευή κροτίδων .

Συγκεκριμένα ύστερα

από πληροφόρηση η αστυνομία εντόπισε στην οικεία του 18χρονου 82 αυτοσχέδιες χάρτινες κροτίδες, 2 κιλά κάλλι, 50 γραμμάρια πράσινης ύλης που πιθανόν να είναι μπαρούτι, 3 κιλά μαύρη ύλη που πιθανόν να πρόκειται – όπως εκτιμά η αστυνομία – για μείγμα των πιο πάνω, δηλαδή κάλλι και μπαρούτι.

Η αστυνομία εντόπισε επίσης στην οικεία του 18χρονου 4 κιλά άσπρη ύλη που εκτιμά πως πρόκειται για ζάχαρη και 7 πλαστικές τέλες.

Επίσης σε άλλο χώρο και συγκεκριμένα στο γκαράζ της οικείας του 18χρονου ανευρέθηκαν από την αστυνομία 6 κιλά από μείγμα κροτίδων .

Ο 18χρονος συνελήφθηκε και αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Εξάλλου η αστυνομία χθες γύρω στις 9 το βράδυ εντόπισε στην πλατεία της Γεροσκήπου δύο νεαρούς 17 ετών να έχουν στην κατοχή τους 56 εργοστασιακές κροτίδες.

Οι δύο νεαροί κατονόμασαν πωλητή επίσης 17χρονο. Σε έρευνα που έκανε η αστυνομία εντόπισε στην κατοχή του πωλητή άλλες 13 επίσης εργοστασιακές κροτίδες.

Και οι 3 νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα