Κυπριακό και οικονομία συζήτησαν ο Πρόεδρος της Βουλής και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός

19:40 17/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Κυπριακό και την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο και την Ελλάδα συζήτησαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου και ο Δημήτριος Κρεμαστινός, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Υγείας της Ελλάδος, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους, στη

Λευκωσία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Κρεμαστινός βρίσκεται στην Κύπρο με αφορμή τη Διάσκεψη των Προέδρων των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), των υποψηφίων και υπό ένταξη χωρών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που διοργάνωσε την Κυριακή και την Δευτέρα η Βουλή των Αντιπροσώπων, στα πλαίσια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Προστίθεται ότι ο Πρόεδρος της Βουλής, αφού καλωσόρισε τον Έλληνα βουλευτή, προέβη σε ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στο Κυπριακό πρόβλημα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κλιμακούμενη τουρκική αδιαλλαξία, περιλαμβανομένης της άρνησης της Τουρκίας για κάθε συνεργασία στη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας, ενώ είναι υποψήφια χώρα για ένταξη στην Ένωση.

Εξάλλου, οι κ. Ομήρου και Κρεμαστινός αντάλλαξαν απόψεις γύρω από την οικονομική κατάσταση στην Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της ευρωπαϊκής οικονομίας, υπό το φως της γενικότερης οικονομικής κρίσης, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα