Λιλλήκας: Μαζί μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή

10:50 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την ανατροπή.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί στο Λύκειο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, ο κ. Λιλλήκας, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του , τον γιό του καθώς και από στελέχη του επιτελείου του και αριθμό υποστηρικτών του, συνεχάρη «τους Κύπριους πολίτες οι οποίοι σε αυτήν την εκστρατεία επέδειξαν ψηλό πολιτικό ήθος και έτσι μπορέσαμε να διεξάγουμε μια ομαλή προεκλογική εκστρατεία χωρίς φανατισμούς, χωρίς πάθη, που τιμά τον πολιτισμό

μας».

Ο κ. Λιλλήκας ευχαρίστησε την υπηρεσία εκλογών, τους εφόρους, τις χιλιάδες των δημοσίων υπαλλήλων, των ανέργων επιστημόνων που έχουν εργοδοτηθεί και συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, «οι οποίοι μας επιτρέπουν να διεξάγουμε μια ομαλή εκλογική διαδικασία», είπε.

Σήμερα είναι η ημέρα των πολιτών, ανέφερε ο κ. Λιλλήκας, προσθέτοντας «η εξουσία ανήκει στα χέρια των πολιτών. Οι πολίτες με την απόφασή τους είναι αυτοί που δίνουν νόημα και περιεχόμενο στη Δημοκρατία. Με την απόφασή τους οι πολίτες θα κρίνουν το μέλλον και την πορεία της πατρίδας μας και στο εθνικό θέμα και στα ζητήματα της οικονομίας και της κοινωνίας».

Οι πολίτες, είπε, «με την απόφασή τους θα αποφασίσουν εάν θα επιστρέψουμε σε πρακτικές του παρελθόντος, αν θα επιστρέψουμε σε πρακτικές που μας οδήγησαν σε αυτήν την οικονομική κρίση, εάν θα επιτρέψουν να συνεχίσουν εκείνες οι πρακτικές που τους απογοήτευσαν και τους οδήγησαν στην απαξίωση της πολιτικής ή αν θα επιλέξουν το νέο, το καινούργιο για να πάρουμε την Κύπρο μπροστά».

Καταλήγοντας ανέφερε ότι «μαζί μπορούμε να έχουμε τους πολίτες πρωταγωνιστές, μαζί μπορούμε να φέρουμε ξανά την ελπίδα στον τόπο μας, να φέρουμε οικονομική ανάπτυξη, μαζί μπορούμε χαράξουμε μια νέα πορεία με εθνική αξιοπρέπεια για τη λύση του Κυπριακού. Μαζί μπορούμε να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα