Ληστεία 72χρονης στη Λάρνακα

08:51 20/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 72χρονη κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας ότι, γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού της, εισήλθε σε αυτό άγνωστος άντρας, ο οποίος έφερε κουκούλα και γάντια και αφού της έδεσε τα χέρια και τα πόδια με τη χρήση κουβέρτας, της έκλεψε διάφορα χρυσαφικά που είχε πάνω της.

Ακολούθως, σύμφωνα με την 72χρονη, ο άγνωστος της έκλεψε το χρηματικό ποσό των €50 που είχε στο πορτοφόλι της και αριθμό χρυσαφικών που υπήρχαν σε δωμάτιο της οικίας, ενώ κατά την αναχώρησή του, έκλεψε επίσης το σκληρό δίσκο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Στη

συνέχεια, η γυναίκα αφού κατάφερε να μεταβεί σε γειτονική οικία, ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε από γείτονες της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη οίδημα στα χέρια και το πρόσωπο και τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία για το δράστη, πρόκειται για πρόσωπο ηλικίας 20 – 25 ετών, ψηλού αναστήματος και λεπτής σωματικής διάπλασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα