Ληστείες στη Λευκωσία

08:06 7/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δύο ληστείες διαπράχθηκαν χθες βράδυ στη Λευκωσία από άγνωστους, με τους ληστές να κλέβουν στη μια περίπτωση το ποσό των 11.759 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό και στη δεύτερη το ποσό των 2.700 ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 20.50 καταγγέλθηκε από κάτοικο Εγκωμης στη Λευκωσία ότι γύρω στις 20.00, ενώ αυτός βρισκόταν έξω από την κατοικία του άγνωστος άνδρας,

ύψους 1,75 μέτρων, λεπτής σωματικής διάπλασης, 20 με 25 ετών περίπου, που φορούσε στο κεφάλι κουκούλα τον έσπρωξε από πίσω με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Ακολούθως, του άρπαξε μια νάιλον σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 11.759 ευρώ, τα οποία αποτελούσαν διάφορες συναλλαγές αφού το θύμα διατηρεί γραφείο αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με όχημα σαλούν που οδηγούσε άλλο πρόσωπο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία διενήργησε εξετάσεις στη γύρω περιοχή χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε.

Εξάλλου, γύρω στις 22.20, δύο άγνωστοι άνδρες εισήλθαν σε πρακτορείο στοιχημάτων που βρίσκεται στην οδό Ονασαγόρου, στην παλιά Λευκωσία, και αφού ο ένας πρόταξε κοντόκανο κυνηγετικό όπλο στον υπάλληλο του πρακτορείου, απέσπασαν από διαφορετικά ταμεία το χρηματικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Ακολούθως, διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα