Λουκαΐδης : Δεν αφορά το ΑΚΕΛ η διαμάχη Γ. Λιλλήκα – Γεν. Εισαγγελέα

13:05 25/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του πρώην Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργου Λιλλήκα και του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Πέτρου Κληρίδη δεν αφορά το ΑΚΕΛ, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Λουκαΐδης.

”Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα επί του ζητήματος. Δεν μας αφορά οπόταν δεν υπάρχει ανάγκη να προβούμε σε οποιοδήποτε σχόλιο. Πρόκειται για ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά την Γενική Εισαγγελία”, ανέφερε απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

ο κ. Λουκαΐδης.

Σε παρατήρηση ότι σε δηλώσεις του ο κ. Λιλλήκας άφησε αιχμές για τον χρόνο που επιλέγηκε να βγει το θέμα στη δημοσιότητα και ότι το συνέδεσε με τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, ο Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ανέφερε το ερώτημα όσον αφορά τον χρόνο ”το έχει απαντήσει ο Γενικός Εισαγγελέας και όποια άλλα ερωτήματα έχει ο κ. Λιλλήκας θα πρέπει να τα απευθύνει στον κ. Πέτρο Κληρίδη”.

”Αυτή είναι η σαφής και πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση μας. Δεν μας αφορά και δεν έχουμε καμία εμπλοκή επί του ζητήματος και δεν έχουμε καμία πρόθεση να εμπλακούμε επί του ζητήματος, που αφορά, όπως πολύ σωστά είπατε, αποκλειστικά την Γενική Εισαγγελία”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα