Λύσεις υπάρχουν, τόνισε ο ΥΠΑΜ

13:48 8/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η ανέχεια δεν πρέπει να αφήνεται να ενεργεί ως αναισθητικό συνείδησης και αξιών, καθιστώντας μας άβουλους παρατηρητές των καταστάσεων, δήλωσε ο Υπουργός Αμυνας Φώτης Φωτίου σημειώνοντας ότι “λύσεις υπάρχουν και μπορούν να δοθούν”.

Διατηρώντας αξιοπρεπή στάση και κάνοντας λάβαρο τις αρχές τις οποίες παραλάβαμε από τις προγόνους μας, στοχεύουμε στην ανατροπή των αρνητικών δεδομένων, με γνώμονα τη συλλογική προσπάθεια και το πνεύμα ομοψυχίας, είπε ο κ. Φωτίου σε χαιρετισμό του στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου

Εφέδρων Καταδρομέων, που έγινε χθες βράδυ.

Συνεχίζοντας, ο Υπουργός Αμυνας ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων, είκοσι επτά χρόνια μετά την ίδρυση του, ακολουθεί πιστά και με απόλυτη επιτυχία τους αρχικούς του στόχους. “Σκοποί οι οποίοι άπτονται κυρίως, της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ των μελών του και της βοήθειας, ηθικής και υλικής, προς τις Μοίρες Καταδρομών και των οικογενειών αναξιοπαθούντων και πεσόντων καταδρομέων”.

“Σε πλαίσια ανιδιοτελούς πατριωτισμού, γίνεστε εκφραστές του αγνού ελληνικού πνεύματος και προωθείτε την καλλιέργεια και διατήρηση του αγωνιστικού φρονήματος, με απώτερο σκοπό, την απελευθέρωση και εθνική αποκατάσταση της Κύπρου μας”, είπε.

Το χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας ο Διευθυντής Επιτελείου του, Ταξίαρχος Δημήτρης Δημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα