Λύση στα τοπικά προβλήματα παρά τις δυσκολίες, λέει ο Υπουργός Εσωτερικών

19:17 2/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιλύσει τα διάφορα θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες, παρά τα οικονομικά προβλήματα, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ο οποίος προήδρευσε δύο διαδοχικών συσκέψεων με κοινότητες της περιοχής Σολέας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το πρωί ο κ. Χάσικος προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κακοπετριάς η οποία αφορούσε τις κοινότητες Γαλάτα, Ευρύχου, Καλιάνα, Κοράκου, Σινά Όρος, Τεμπριά και Κακοπετριά.

Το απόγευμα, προήδρευσε περιφερειακής σύσκεψης στο Πολιτιστικό

Κέντρο Κατυδάτων με τις κοινότητες Αγ. Θεόδωρος, Κούρδαλι, Λινού, Σπήλια, Φλάσου και Κατύδατα.

Στην εισαγωγική του ομιλία προς τους Προέδρους των Κοινοτικών Συμβουλίων, ο κ. Χάσικος είπε ότι η προσπάθεια για να βελτιωθούν τα πράγματα δεν πρόκειται να σταματήσει. «Υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν είναι δυσεπίλυτα», συμπλήρωσε ο Υπουργός.

Ο τόπος, πρόσθεσε, διανύει μια δύσκολη περίοδο από οικονομική άποψη αλλά δεν θα αναστείλουμε τους σχεδιασμούς έτσι ώστε, όταν η οικονομική κατάσταση μας το επιτρέψει, οι σχεδιασμοί να είναι έτοιμοι για υλοποίηση.

Οι συσκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο περιφερειακών συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Υπουργός Εσωτερικών σε ολόκληρη την Κύπρο, για διεξοδική συζήτηση θεμάτων και για να εξευρεθούν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα