Μάγδα Παπαγιάννη: «Το πείραμα Νικολέττα Ράλλη δεν πέτυχε»

08:01 11/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τη  Μάγδα τη γνώρισα στον ΑNT1. Eκείνη  ήταν μαζί με το  Γιώργο  Παπαδάκη κι  εγώ στον Πρωινό Καφέ. Την έβλεπα… στο διάδρομο κάθε μεσημέρι, γιατί ήμασταν και οι δυο εκπομπές στον ίδιο όροφο.  Ως γνήσια κουτσομπόλα, της έπιασα την κουβέντα και φυσικά τη ρώτησα πως γνωρίστηκε με τον Άρη Σαλβάνο, (συνάδελφο δημοσιογράφο στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη) το  μελλοντικό της σύζυγο. Κατάλαβα ότι ήταν μεγάλος και κεραυνοβόλος έρωτας… Kάπως έτσι με την Μάγδα τα λέγαμε. Eίναι καλή φίλη, ξέρει να ακούει, να καταλαβαίνει όταν δεν είσαι καλά και να είναι δίπλα σου. Μετά ήρθε ο γάμος της με τον Άρη και φυσικά

ήμουν εκεί μιας και κάλυπτα το ρεπορτάζ για τον Πρωινό Καφέ.

Η Μάγδα και ο Άρης έλαμπαν, ήταν αυτό που λέμε ερωτευμένο ζευγάρι!!! Κουμπάρος ο Γ. Παπαδάκης, καμάρωνε και τους δυο και χαιρόταν που μέσα από την εκπομπή του δημιουργήθηκε ένας μεγάλος έρωτας. Χορέψαμε, περάσαμε καταπληκτικά, το ρεπορτάζ, ρεπορτάζ, αλλά όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη… Μετά ήρθε στην ζωή της η κόρη της, Αγάπη και την  άλλαξε… Κάπου εκεί φεύγουμε από τον ANT1, αλλά πάντα  στα δύσκολα, στα εύκολα, στα όμορφα μιλούσαμε, πίναμε ένα καφεδάκι και ήταν σαν να τα λέμε κάθε μέρα. Τελικά μπορεί η δουλειά μας να είναι δύσκολη, με πολλές ώρες στο ρεπορτάζ, στο μοντάζ, αλλά καμία φορά γνωρίζεις όμορφους ανθρώπους, που σε κάνουν να μην χάνεις την πίστη σου. Μάγδα κατάλαβες…χαίρομαι που σε γνώρισα!!!

Στην Έλενα Πολυκάρπου

Μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση και  έχοντας μεγάλη εμπειρία πως σου φαίνεται η τηλεόραση που έχουμε;

Με μία πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς ότι από όλα έχει η TV. Προσωπικά θεωρώ ότι υστερεί πολύ σε επίπεδο ποιότητας. Επειδή δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που πρεσβεύουν ότι ο τηλεθεατής έχει τη δύναμη να επιλέξει πρόγραμμα καθώς σαν μέσο η τηλεόραση είναι απολύτως επιβλητικό, καθηλωτικό και με τα χρόνια εξελίχθηκε σε αναγκαίο μέσο συντροφιάς,  θα επιθυμούσα μία τηλεόραση πιο διδακτική, πιστοποιώντας το  βασικό της ρόλο δηλαδή να  είναι ένα ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο . Θα επιθυμούσα προγράμματα ευρείας ενημέρωσης για ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη σήμερα, τεχνολογικά κι επιστημονικά επιτεύγματα, πολιτισμοί, όμορφες ειδήσεις αλλά και καταγραφές των πιο άγνωστων γωνιών της γης, με όλα τους τα προβλήματα, ώστε ο τηλεθεατής να μαθαίνει το σήμερα, να ατενίζει το μέλλον και να ξεφεύγει επιτέλους από τον άσκοπο μικρόκοσμο της ελληνικής τηλεόρασης.Όσον αφορά στην ψυχαγωγία, καλά είναι τα σόου χορού, καθώς γίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό, αρκεί να μη δίνεται περισσότερη προσοχή από εκείνη που τους αναλογεί, στους διαγωνιζόμενους. Όμως στην Ελλάδα αγαπούμε την υπερβολή κι όλα ξεφεύγουν από το υγιές μέτρο. Τα ριάλιτι δεν τα συμπαθούσα ποτέ, αντιλαμβανόμουν πάντα την αναγκαιότητα τους σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ως εμπορεύσιμα πρότζεκτ, αλλά πλέον νομίζω ότι ξεφτίζουν.

Πως σου φαίνονται τα τουρκικά σίριαλ; Γιατί ο Έλληνας τα βλέπει;

Τα τουρκικά σίριαλ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Αν με ρωτάς γιατί τα βλέπουμε; Γιατί μοιάζουμε, μας ταιριάζου

Keywords
Τυχαία Θέματα