Μαυρίζοντας σε ένα απόγευμα!

17:07 3/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κάντε τους όλους να αναρωτιούνται πώς καταφέρνετε να διατηρείτε ένα φυσικό όμορφο μαύρισμα, λες και περνάτε όλη την ημέρα ξαπλωμένη σε μια σεζλόνγκ στην ακροθαλασσιά. Πώς μπορεί η επιδερμίδα σας, φρέσκια και λαμπερή, να φωτίζεται από χρυσαφένιες ανταύγειες μέσα στο γκρίζο της πόλης. Κι όμως, δεν έχετε εκτεθεί ούτε μια ώρα στον ήλιο. Το μυστικό σας είναι ένα καλό προϊόν αυτομαυρίσματος και η σωστή τεχνική εφαρμογής.

Μαύρισμα χωρίς ήλιο

Μολονότι το τεχνητό αυτό χρυσαφένιο χρώμα δεν μοιάζει απόλυτα με εκείνο που θα αποκτήσετε από την ηλιοθεραπεία, εντούτοις είναι μια καλή λύση

για τους φανατικούς του… πρώιμου μαυρίσματος, αλλά και 100% ασφαλέστερο από το φυσικό. Επιπλέον, η χρήση των προιόντων αυτομαυρίσματος(self tanning) σας διασφαλίζει πως θα περιοριστούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες πρόωρης γήρανσης και εμφάνισης καρκίνου του δέρματος, αφού δεν έχετε την ανάγκη να εκτεθείτε με τις ώρες στον ήλιο για να αποκτήσετε το μπρονζέ χρώμα που τόσο επιθυμείτε.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης προϊόντων αυτομαυρίσματος είναι πως ακόμη και αν έχετε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα ή σημάδια εκ γενετής, όπως ελιές ή δυσχρωμίες και αποφεύγετε κάθε καλοκαίρι ακόμη και την παραμικρή επαφή σας με τις ακτίνες του ήλιου, το self tanning θα σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές και ομοιόμορφο μαύρισμα, ενώ το σίγουρο είναι ότι αν ακολουθήσετε πιστά τη διαδικασία εφαρμογής, θα μεταμορφωθείτε σε εξωτική ντίβα.

Τα SOS της σωστής εφαρμογής του self tan

-Διαλέξτε το προϊόν που σας αρέσει επιλέγοντας ανάμεσα σε κρέμα γαλάκτωμα, τζελ μους ή σπρέι.

-Το καλύτερο μέρος για την εφαρμογή είναι το μπάνιο, όπου θα νοιώθετε πιο άνετα και δεν θα ανησυχείτε μήπως λερώσετε το χώρο. Επίσης προτιμήστε να επιχειρήσετε το αυτομαύρισμα βράδυ, ώστε αν μη χρειαστεί αν φορέσετε αμέσως ρούχα αλλά και για να έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για τυχόν διορθωτικές κινήσεις.

-Κάντε απολέπιση στο πρόσωπο και το σώμα την προηγούμενη μέρα για φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

-Για να μην ποτίσουν με χρώμα οι παλάμες σας, φορέστε λεπτά χειρουργικά γάντια (θα τα βρείτε και μέσα σε συσκευασίες βαφών για τα μαλλιά ή σε ειδικές συσκευασίες στα σούπερ μάρκετ). Αν δεν χρησιμοποιήσετε γάντια πλύνετε πολύ καλά χέρια και νύχια με νερό και σαπούνι αμέσως μετά την εφαρμογή.

-Αρχίστε να απλώνετε το self tan από κάτω προς τα πάνω, αποφεύγοντας τις πατούσες.

-Απλώστε το προϊόν ομοιόμορφα σε όλα τα σημεία του σώματός σας και στην ίδια ποσότητα ώστε να μην εμφανιστούν λεκέδες ή μπαλώματα.

-Ιδιαίτερη προσοχή θέλουν οι αγκώνες, τα γόνατα και οι μασχάλες. Στα σημεία αυτά απλώστε λίγο προϊόν και σβήστε απαλά.

-Για την πλάτη, σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια από μια φίλη.

-Ο χρόνος που θα περιμένετε εξαρτάται από πόσο γρήγορα στεγνώνει το προϊόν που επιλέξατε.

Χρυσαφένια λάμψη στο πρόσωπο

Για την εξαιρετικά ευαίσθητη και άμεσα εκτεθειμένη περιοχή του προσώπου επιλέξτε καλύτερα μια κρέμα self tan και απλώστε το προιόν με μικρές ποσότητες στα

Keywords
Τυχαία Θέματα