ΜΕ ΧΑΠΙΑ Η ΕΛΕΝΗ! Προδοσία μέσα στο σπίτι της!!! Το τηλεφώνημα που την “πέθανε” και τα ουρλιαχτά μέσα στην νύχτα

11:03 8/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Προδοσία στο σπίτι της Μενεγάκη. Ποιος είδε την Ελένη και δεν τη φοβήθηκε. Μπορεί η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης να ήταν μες στην καλή χαρά στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο νέος χρόνος μπήκε με το αριστερό για εκείνη και «τα έσπασε» τόσο στο σπίτι της όσο και στο πλατό της εκπομπής της. Οι φωνές της ακούγονταν από μακριά, αφού δεν περίμενε ότι η γιορτή στα Μελίσσια θα της έβγαινε

ξινή. «Με προδώσατε» ούρλιαζε και δεν άκουγε τίποτα.

Κι όμως τίποτα δεν προμήνυε το τι θα συνέβαινε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Ελένη ως καλή οικοδέσποινα έκανε το καθιερωμένο ρεβεγιόν μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, τους στενούς φίλους και τους συνεργάτες της. Εκείνη, πιο λαμπερή από ποτέ, πήρε για μια ακόμη φορά «άριστα» για τη φιλοξενία της και το κέφι ήταν στο ζενίθ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η παρουσιάστρια, έχοντας επιστρέψει λίγες ημέρες μόνο από τις εξωτικές Μαλδίβες όπου είχε πάει με τον Ματέο και τα παιδιά, ήταν εμφανώς ανανεωμένη (αλλά και μαυρισμένη), αφήνοντας πίσω της το άγχος της καθημερινότητας και τη δικαστική κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Εκείνη έδινε το ρυθμό στο κέφι και τα γέλια της ακούγονταν μέχρι έξω από το σπίτι.

«Παίζουν παντού οι φωτογραφίες»

Με το που ξημέρωσε, όμως, η Πρωτοχρονιά τα γέλια μετατράπηκαν σε άγριες φωνές και ουρλιαχτά. Ένα τηλεφώνημα που την ξύπνησε προκάλεσε πανικό, ταραχή αλλά και την οργή της παρουσιάστριας. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένα μεγαλοστέλεχος τουAlpha, το οποίο άφησε την Ελένη άφωνη. «Ξέρεις ότι έχει γεμίσει φωτογραφίες το Internetαπό το χθεσινό ρεβεγιόν στο σπίτι σου;». Η Μενεγάκη έπαθε σοκ.

Είναι γνωστό ότι δεν θέλει με τίποτα να δημοσιεύονται φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή –πόσο μάλλον μέσα από το σπίτι της– και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έχει ανοίξει «πόλεμο» με τους παπαράτσι. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο το μεγαλοστέλεχος του Alpha αλλά και γενικά το κανάλι ήταν οι φωτογραφίες όπου εμφανιζόταν και ο ιδιοκτήτης του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η Ελένη είχε χάσει τα λόγια της. Δεν περίμενε ότι κάποιος από τους καλεσμένους της, κάποιος δικός της άνθρωπος, θα έκανε τέτοιο πράγμα. Το αρχικό σοκ έφερε στη συνέχεια το ξέσπασμα οργής. Μόλις η Μενεγάκη έκλεισε το τηλέφωνο με το μεγαλοστέλεχος τουAlpha, πήρε τηλέφωνο όλους τους συνεργάτες και τους φίλους που ήταν στο σπίτι της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και απαιτούσε σε πολύ έντονο ύφος εξηγήσεις και απαντήσεις «εδώ και τώρα» για το πώς βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες. «Δεν ακούω τίποτα. Πείτε μου ποιος το έκανε και γιατί», ούρλιαζε. Μάταια προσπαθούσαν όλοι να την ηρεμήσουν. Η Ελένη ήταν εκτός εαυτού.

Keywords
Τυχαία Θέματα