Μειώνει την προσφορά φαγητού η Λέσχη Εθελοντών «Αλληλεγγύη» στην Πάφο

16:21 22/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ναυαγεί η προσπάθεια της προσφοράς συσσιτίου στην Πάφο. Συγκεκριμένα, μειώνεται δραματικά ο αριθμός των μερίδων που παραχωρούνται από τη Λέσχη Εθελοντών «Αλληλεγγύη» σε συνεργασία με ευαισθητοποιημένους εστιάτορες στους πολίτες που έχουν ανάγκη λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης και της αβεβαιότητας, αλλά και του αυξημένου κόστους για την παρασκευή του φαγητού.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών «Αλληλεγγύη» Γιώργος Σοφοκλέους, 200 μερίδες παρασκευασμένες προσέφερε η Λέσχη

Εθελοντών « Αλληλεγγύη» στους πάσχοντες συνανθρώπους της Πάφου. Ο αριθμός, είπε, των μερίδων μειώνεται κάθε εβδομάδα, δηλώνοντας πως η προσπάθεια ξεκίνησε με την παρασκευή 500 μερίδων έτοιμου φαγητού, ενώ χθες δόθηκαν μόνο 200.

Οι εστιάτορες που ετοιμάζουν το έτοιμο φαγητό για τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, και συμβάλλουν στην προσπάθεια, ανέφεραν στον πρόεδρο της Λέσχης Εθελοντών «Αλληλεγγύη» ότι τα κόστη ανεβαίνουν και ήδη οι εστιάτορες έχουν ανακοινώσει ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορεί να συνεχιστεί η προσφορά συσσιτίου παρά μόνο για μία με δύο εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα