Μείζον πολιτικό ζήτημα εγείρει το ΔΗΚΟ για την παραίτηση Δημητριάδη

12:24 11/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Το Δημοκρατικό Κόμμα, όπως δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, θεωρεί ότι οι χειρισμοί που έγιναν για την υποβολή παραίτησης του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη, είναι έξω από το πλαίσιο της πολιτικής ηθικής και δεοντολογίας και δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον κυπριακό λαό”, τόνισε η κ. Ερωτοκρίτου, αναφέροντας στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που έγινε σήμερα στα κεντρικά

γραφεία του ΔΗΚΟ, στη Λευκωσία, ότι “το Δημοκρατικό Κόμμα έχει, εδώ και καιρό, διατυπώσει τη θέση ότι ο κ. Δημητριάδης έχει αποτύχει και όφειλε να έχει ήδη παραιτηθεί”.

“Οι παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, όμως, που οδήγησαν στη χθεσινή παραίτησή του”, είπε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, “δημιουργούν την υποψία – αν όχι τη βεβαιότητα – μιας απαράδεκτης, ανεπίτρεπτης και πρωτοφανούς συναλλαγής”.

“Αντί για την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, ο κ. Δημητριάδης επιβραβεύεται με μπόνους 300.000 ευρώ και μάλιστα σε τράπεζα του εξωτερικού”, δήλωσε η κ. Ερωτοκρίτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα