Μενεγάκη σε Λάτσιο: “Γιάννη είσαι ΨΕΥΤΗΣ! Δεν σου δίνω ούτε δεκάρα”!!!

13:06 2/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

«Γιάννη, δύο χρόνια δεν ήθελες τίποτα. Την τελευταία ημέρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι θέλεις λεφτά από εμένα. Δεν σου δίνω τίποτα, γιατί όσα λες είναι ψέματα».

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» αλά Ελληνικά συνεχίζεται σε αμείωτο ρυθμό όπως και ο πανικός στη showbiz. Η αποκάλυψη του «Yes!» στο προηγούμενο τεύχος του με τη δημοσιοποίηση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου κατά της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε σεισμό. Ο διευθυντής

προγράμματος του ΑΝΤ1 ζητάει από την πρώην σύζυγό του το μυθικό ποσό των 1.600.000 ευρώ, καθώς υποστηρίζει ότι υπήρχε αύξηση τουλάχιστον 3.200.000 ευρώ της περιουσίας της το διάστημα που οι δυο τους ήταν παντρεμένοι με τον δικό του ρόλο σε αυτή την αύξηση να είναι καταλυτικός. Τι απαντά η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» στις απαιτήσεις του πρώην άντρα της; Ότι δεν δικαιούται ούτε ευρώ και μάλιστα, όπως πρώτοι αποκαλύψαμε, έχει καταθέσει κι εκείνη αγωγή κατά του Λάτσιου.

Το «Yes!»προκαλεί και σήμερα σεισμό! Δημοσιεύει αποκλειστικά μετά την αγωγή του Γιάννη Λάτσιου και την αγωγή-απάντηση της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ισχυρίζεται ότι όσα υποστηρίζει ο πρώην σύζυγός της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ζητάει να απορριφθεί η αγωγή του και να μην του δώσει ούτε σεντ, δικαιώνοντας πανηγυρικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του περιοδικού μας. Επίσης είναι ολοφάνερο το ψυχροπολεμικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους, αφού μετά τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 έρχεται η σειρά της Ελένης να ρίξει τα… καρφιά της στον πρώην άντρα της, δείχνοντας, με τα τωρινά δεδομένα, ότι χρειάζεται ένα… θαύμα για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Δεν ήθελες τίποτα»

Από την αρχή της αγωγής της η Μενεγάκη δείχνει τις… διαθέσεις της, αφού εξαπολύει επίθεση εναντίον του Λάτσιου. «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα» αναφέρει χαρακτηριστικά η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης».

Μάλιστα αποκαλύπτει ακόμη ότι ο Λάτσιος όταν εκδόθηκε το διαζύγιο δεν είχε ζητήσει απολύτως τίποτα από την Ελένη. Δύο χρόνια όμως μετά και συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα παραγραφής οποιασδήποτε αξίωσης από την πρώην σύζυγό του, ζητάει αυτό το μυθικό ποσό από τη Μενεγάκη. «Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση! Μετά δύο χρόνια από την αμετάκλητη λύση του γάμου μας και συγκεκριμένα την 11.2.2013 υποστήριξε ότι έχει τέτοια αξίωση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγωγή της η παρουσιάστρια.

Σε αντίθεση με τον πρώην σύζυγό της ο οποίος στην αγωγή του αναφέρεται σε όλα τα ακίνητα που αγόρασε η Ελένη κατά τη διάρκεια του γάμου τους, αξιώνοντας χρήματα και από αυτά, η Μενεγάκη αναφέρεται μόνο στη βίλα του ζευγαριού στα Μελίσσια όπου μένει ακόμη εκείνη και τα τρία τους παιδιά. Η παρουσιάστρια δεν κάνει καθόλου λόγο για τα ακίνητα σε Κορώνεια Βοιωτίας και Κάρυστο που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ούτε φυσικά για αυτοκίνητα και τραπεζικούς λογαριασμούς, κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζει όλα αποκτήθηκαν με δικά της χρήματα, οπότε ο Λάτσιος δεν πρέπει να έχει καμία οικονομική αξίωση, αφού δεν συμμετείχε στην αγορά τους. Η Ελένη αναφέρεται μόνο στο σπίτι τους στα Μελίσσια όπου και πάλι υποστηρίζει ότι ο πρώην άντρας της δεν δικαιούται ούτε ευρώ. Γιατί αναφέρεται μόνο στο ακίνητο των Μελισσίων; Γιατί, όπως πρώτο αποκάλυψε το «Yes!», το συγκεκριμένο ακίνητο ανήκει κατά 25% και στον Λάτσιο. Είναι το μοναδικό ακίνητο στο οποίο ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχει ποσοστό κατοχής!

«Γιατί δεν δικαιούται ευρώ»

Η Ελένη το παραδέχεται αλλά ρίχνει αμέσως το «καρφί» της στην αγωγή που κατέθεσε. Ο Λάτσιος έχει ζητήσει το 1/2 ή επικουρικά το 1/3 από την αύξηση της περιουσίας της Ελένης κι εκείνη επισημαίνει ότι για το ακίνητο στα Μελίσσια ο πρώην σύζυγός της δεν συμμετείχε ούτε με το 1/2 ούτε με το 1/3 αλλά με το 1/4. «Δεν ήθελε να συμμετέχει με μεγαλύτερο ποσοστό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» το σπίτι στα Μελίσσια αγοράστηκε από κοινού έναντι του ποσού των 865.000 ευρώ, ενώ η εμπορική αξία του την περίοδο της αγοράς του έφτανε τα 1.103.643 ευρώ. Πάντα σύμφωνα με την αγωγή, η αξία του θα πρέπει να υπολογιστεί πλέον από το χρόνο κατάθεσης της αγωγής του Λάτσιου, δηλαδή την 11η Φεβρουαρίου 2013, οπότε το ακίνητο έχει χάσει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης το 40% της αξίας του. Οπότε κοστολογείται στα 662.185,80 ευρώ (1.103.643 Χ 60%). «Από τη στιγμή που δαπανήθηκε το ποσό των 865.000 ευρώ για την αγορά του δεν υπάρχει καμία επαύξηση περιουσίας» υποστηρίζει η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη. Γι’ αυτόν το λόγο ζητάει να απορριφθεί η αγωγή του Λάτσιου ο οποίος σύμφωνα με την παρουσιάστρια «δεν δικαιούται να λάβει από εμέ ως επαύξηση περιουσίας από το κοινό αυτό ακίνητο οιοδήποτε χρηματικό ποσό και η σχετική του αξίωση είναι καταχρηστική και γι’ αυτό απορριπτέα».

Η απάντηση του Λάτσιου

Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν προετοιμασμένος για την αντίδραση της Ελένης με την κατάθεση της αγωγής της. Του το είχαν επισημάνει οι συνήγοροί του από την πρώτη στιγμή που φάνηκε ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής για να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση. Στις ερωτήσεις που του γίνονται απαντά με… σιωπή, αφού δεν θέλει να μιλήσει για την κόντρα του με την πρώην σύζυγό του, ειδικά τώρα που η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Πάντως άτομα από το στενό του περιβάλλον λένε ότι δεν θα κάνει πίσω σε αυτή τη διαμάχη, αφού πιστεύει ότι θα δικαιωθεί. Όσο για την εύρεση κάποιας λύσης μακριά από τις αίθουσες των δικαστηρίων, η θέση του είναι γνωστή και ανακοινώθηκε μέσω των δικηγόρων του: «Έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα