Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά απευθύνει το ΚΣ ΕΔΕΚ

16:58 31/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και εγκαρτέρησης για την υπέρβαση των αντιξοοτήτων, των δυσκολιών και των προβλημάτων, αλλά και μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής, απευθύνει στον κυπριακό λαό το ΚΣ ΕΔΕΚ.

Σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της, η ΕΔΕΚ χαρακτηρίζει το απερχόμενο έτος ως τη χρονιά που οδήγησε σε δεινή οικονομική θέση την Κύπρο,

λέγοντας ότι “το χρέος μας είναι η ανασύνταξη δυνάμεων, η αξιοποίηση των αστείρευτων δυνατοτήτων του λαού μας και η στροφή προς την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”.

“Η επανάκτηση της οικονομικής ισχύος είναι όρος και προϋπόθεση για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι υπέρτατος στόχος και κορυφαίο καθήκον αποτελεί η απελευθέρωση της Κύπρου και μια λύση που θα διασφαλίζει την ενότητα χώρου, λαού, θεσμών, κράτους και οικονομίας”, αναφέρει η ΕΔΕΚ.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, το ΚΣ ΕΔΕΚ καλεί το λαό να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα.

“Μακριά από τα τεχνητά διλήμματα του παρελθόντος που πλαστογραφούν την πραγματική θέληση του λαού μας. Ο τόπος χρειάζεται μια καινούργια αρχή. Για μια νέα εθνική στρατηγική στο Κυπριακό, για το ξαναζωντάνεμα της οικονομίας και για την επανοικοδόμηση του κράτους και των θεσμών”, καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα