Νεκρός ένας πυροσβέστης στην Ελλάδα

21:47 20/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένας νεκρός πυροσβέστης και ακόμα τρεις με αναπνευστικά προβλήματα είναι ο απολογισμός των πυρκαγιών στον Ασπρόπυργο και τη Σαλαμίνα, στην Ελλάδα. Όπως αναφέρεται ο νεκρός πυροσβέστης, ηλικίας 28 ετών, που έχασε τη ζωή του στη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή Ασπροπύργου και Ελευσίνας ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, με το θάνατο του να εικάζεται ότι προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά στα όρια Ασπροπύργου – Ελευσίνας

ξεκίνησε από την περιοχή Μελίσσια, πάνω από την Αττική Οδό, με τις εστίες να πολλαπλασιάζονται στην περιοχή. Νωρίτερα είχε ξεκινήσει άλλη φωτιά στον καταυλισμό Αθίγγανων στην περιοχή, η οποία σβήστηκε αμέσως. Οι φλόγες απείλησαν αποθήκες, σπίτια, εργοστάσια και πέρασαν μέσα από αυλές πάνω από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, ενώ στην περιοχή συνεχίζονται οι ρίψεις νερού.

Στην περιοχή επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα, 77 άτομα πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη είναι φωτιά και στη Σαλαμίνα, όπου σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν καεί και σπίτια στην περιοχή Βασιλικά.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι επίσης πυρκαγιά στην περιοχή Καλογερικό στο Στεφάνι Κορινθίας, που καίει δασική έκταση χωρίς, να απειλούνται σπίτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα