Νίκος Μουτσινάς: “Δεν μπορώ να απολύσω κόσμο”

18:57 23/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τι λέει ο παρουσιαστής του “Δέστε τους” για τις απολύσεις των δημοσιογράφων που έγιναν στην εκπομπή του;

Με αφορμή τις πρόσφατες απολύσεις των δημοσιογράφων του ALPHA Στέλιου Προμπονά και Νόρας Μολυβιάτη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα απασχολούνταν στην εκπομπή “Δέστε τους”, μίλησε σήμερα στο ‘Πρωινό mou”, ο Νίκος Μουτσινάς. Φήμες και δημοσιεύματα που ακολούθησαν τις απολύσεις φωτογράφιζαν τον παρουσιαστή ως υπεύθυνο για ότι είχε συμβεί. Ο ίδιος έδωσε σήμερα τη δική του εξήγηση…

“Δεν μπορώ να απολύσω κόσμο.

Δεν έχω αυτή τη δύναμη να το κάνω. Δεν θα το έκανα ποτέ και να μπορούσα, λίγο πριν τελειώσει αυτή η χρονιά. Γιατί άμα έχεις φάει τον γάιδαρο, μένει μόνο η ουρά. Ήταν μια απόφαση του καναλιού να γίνει έτσι. Εγώ είχα πει ότι θα ήθελα να αλλάξουν κάποιους ανθρώπους,  κάποιοι δημοσιογράφοι να μετατοπιστούν, όπως είχε κάνει ο ALPHA μετατόπιση δημοσιογράφων από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Είπα ότι κάποια άτομα δεν μπορούν να ακολουθήσουν την εκπομπή αυτή και θα ήθελα να γίνει αντικατάσταση και αλλαγή. Από εκεί και πέρα, το πως το έκανε αυτό ο ALPHA δεν είναι δική μου απόφαση. Επίσης, πήραμε και άτομα στη θέση των παιδιών αυτών. ΟΚ, έφυγαν κάποιοι άνθρωποι -πάρα πολύ δύσκολο, ήρθαν κάποιοι άλλοι όμως. Οπότε δόθηκε δουλειά…”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για να παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το τηλεπαιχνίδι “Αδύναμος Κρίκος” και αποκάλυψε ότι με τον Δημήτρη Κοντομηνά, δεν έχουν βρεθεί καθόλου.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα