Νίκος Μουτσινάς: Μίλησε για την “επιστροφή” του στον ΑΝΤ1! ΒΙΝΤΕΟ

13:52 9/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Αισθάνομαι περίεργα» ήταν η κυρίαρχη λέξη στο στόμα του Νίκου Μουτσινά ο οποίος σήμερα ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό Ant1» .

Οι παρουσιαστές… αφού τον υποδέχθηκαν με χαρά, τον ρώτησαν πως νώθει που βρίσκεται ξανά στο πλατό του πρωινού του καναλιού του Αμαρουσίου και ο Νίκος πέταξε αρκετές «μπηχτές».

« Αισθάνομαι περίεργα,  είναι καλύτερα τώρα που έχω έρθει καλεσμένος, χωρίς άγχος» και στη συνέχεια περιέγραψε τον «άκομψο» τρόπο με τον οποίο έφυγε από το κανάλι:

« Είχα πάει καλεσμένος τότε στη Σοφία ( Αλιμπέρτη) θυμάμαι,  που έκανε το πρωινό το Σαββατοκύριακο και με ρωτάει λοιπόν

η Σοφία : « Νίκο, που αισθάνεσαι καλύτερα, στο Pomodoro που κάνεις stand up comedy ή στην εκπομπή ;» και απαντάω  πολύ ειλικρινά, επειδή ειδικά εκείνη την περίοδο είχαμε αρκετές δυσκολίες στο πρωινό : « Στο stand up comedy» περνάω καλύτερα… Έ, όλως τυχαία μετά από τέσσερις μέρες κόπηκε η εκπομπή».
Στη συνέχεια  περιέγραψε τα συναισθήματα του  εκείνη την περίοδο:

« Και εγώ και η Κατερίνα ήμασταν στην τσίτα.  Ήταν σαν να μας είχε δοθεί ένα τεράστιο γλυκό και θέλαμε να το φάμε όλο λαίμαργα, με όλους τους τρόπους,  δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε.  Πεταχτήκαμε μόνοι μας στα βαθιά , χωρίς μπρατσάκια,  απέναντι σε έναν Γρηγόρη και μια Ελένη Μενεγάκη και σίγουρα κάναμε λάθη και κάνανε λάθη, αυτό εδώ το λογότυπο έκανε λάθη. Δεν περιμέναμε ότι θα σκίσουμε, αλλά πιστεύαμε ότι θα είχαμε καλύτερη μοίρα.»
Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε : « Τώρα θα το ξανάκανες;» και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε λίγο διστακτικά:

« Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι το οποίο θα το ξανάκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα