Νύχτα επιθέσεων και ληστειών στην Πάφο

10:05 17/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Δύο ληστείες συνοδευόμενες από σωματικές επιθέσεις καταγγέλθηκαν χθες στην Αστυνομία Πάφου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Στην πρώτη περίπτωση 61χρονος συνταξιούχος ο οποίος διαμένει στην Πάφο, κατήγγειλε ότι στις εννέα το βράδυ κτύπησε η πόρτα της εισόδου του διαμερίσματός του, την οποία μόλις άνοιξε, ένα άγνωστο πρόσωπο τον κτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, δεύτερο άτομο εισήλθε εντός του διαμερίσματος του παραπονούμενου και έκλεψε από το πορτοφόλι που βρισκόταν σε σακάκι

στο υπνοδωμάτιο του, το χρηματικό ποσό των 1800 ευρώ, καθώς και πιστωτικές κάρτες.

Από το κτύπημα ο παραπονούμενος υπέστη μώλωπα στο δεξί μάτι, αλλά αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Πάφου για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο ο άντρας που τον κτύπησε περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70, μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά, ηλικίας 25-30 ετών, ενώ μίλησε στον παραπονούμενο στα ελληνικά. Για τον δεύτερο δράστη δεν ήταν σε θέση να δώσει καμιά περιγραφή.

Εξάλλου, 28χρονος από την Μπαγκλαντές, κάτοικος Πάφου, κατήγγειλε ότι γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, ενώ εξήλθε από περίπτερο και περπατούσε στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Πάφο τον πλησίασαν αρχικά δύο ομοεθνείς του και ο πρώτος ο οποίος κρατούσε μαχαίρι του ζήτησε να του δώσει τα λεφτά που κρατούσε.

Στη συνέχεια τον πλησίασαν άλλοι δύο ομοεθνείς του και όλοι μαζί άρχισαν να τον κτυπούν, οι τρείς με τα χέρια τους και ο πρώτος με μαχαίρι τον τραυμάτισε στο αφτί, στο πόδι και στην πλάτη.

Ο παραπονούμενος κατήγγειλε ότι του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, το κλειδί του σπιτιού του που κρατούσε και μια χρυσή καδένα που φορούσε αξίας 300 ευρώ. Οι δράστες εγκατέλειψαν το μέρος με αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο αυτί και στο δεξί πόδι τα οποία προκλήθηκαν από τέμνον όργανο. Εγινε συρραφή των τραυμάτων του παραπονούμενου και κρατήθηκε για παρακολούθηση.

Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει τις δύο υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα