Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η δασκάλα του…Τζούλι Μασίνο

14:05 26/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Πολύς κόσμος για άλλη μια φορά έδωσε παρών για να απολαύσουν τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών του φετινού Envy live Stage Λάμπη Λιβιεράτου και Ντιάνας Ζαχαριάδου και την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η νεαρή ερμηνεύτρια εντυπωσίασε με την φωνή και την εμφάνισή της και το μέλλον σίγουρα είναι δικό της με το πρόγραμμα που παρουσιάζει.

Τελικά, τίποτε δεν γίνεται τυχαία, αφού η Ντιάνα Ζαχαριάδου, με τη φωνή, το μπρίο, την εμφάνιση

και τον επαγγελματισμό της απέδειξε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται τυχαία, στα ανερχόμενα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος , γεμάτος ενέργεια και πολύ θετική διάθεση καλησπέρισε  το κοινό στους ρυθμούς της νέας του επιτυχίας «Θα δεις», με τον κόσμο να τον υποδέχεται με το πιο ζεστό του χαμόγελο και τα λουλούδια να πέφτουν βροχή στην μουσική σκηνή του Envy Live Stage.

Η έκπληξη της βραδιάς, όμως, ήταν η Τζούλι Μασίνο, που έφτασε στο Envy Live Stage  από νωρίς και, αφού φωτογραφήθηκε και χόρεψε με τους φίλους της, ανέβηκε και εκείνη στη σκηνή, μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο και το χειροκρότημα του κόσμου ήταν γεγονός καθότι εκτός από πολύ αγαπητή στον κόσμο εμφανίστηκε και πιο αδυνατισμένη από ποτέ ύστερα από την περιπέτεια υγείας που είχε τον περασμένο Μάρτιο.

Η συγκίνηση του Λάμπη Λιβιεράτου ήταν εμφανής καθώς όπως δήλωσε μέσα από την αγκαλιά της, την περισσότερη ευθύνη την έχει η ίδια καθώς για πολλά χρόνια ήταν η αγαπημένη του δασκάλα στο τραγούδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα