Ο Λιλλήκας θα βρίσκεται στο β’ γύρο των εκλογών

13:58 23/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε ότι «η ΕΔΕΚ προχωρεί αποφασιστικά με τη στήριξη της υποψηφιότητας του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος θα βρεθεί, στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών».

Ο κ. Ομήρου είπε ότι «και οι δημοσκοπήσεις αυτό καταδεικνύουν αλλά κυρίως η ανταπόκριση

του λαού στα καλέσματα του ιδίου του υποψηφίου και άλλων δυνάμεων και των πολλών πολιτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα αυτή».

Ο τόπος, συνέχισε ο κ. Ομήρου, «χρειάζεται μια καινούργια αρχή και θα πρέπει να προχωρήσει με καινούργιες συνταγές μακριά από τις πολωτικές αντιπαραθέσεις του παρελθόντος».

Απαντώντας στην τοποθέτηση του υποψηφίου για την Προεδρία, Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη ότι η ΕΔΕΚ θα πρέπει να είναι μέρος σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα συσταθεί μετά τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, ο Γιαννάκης Ομήρου παρατήρησε ότι δεν βρισκόμαστε ούτε παραμονές σχηματισμού κυβέρνησης ούτε ανάμεσα στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Το κόμμα του επανέλαβε είναι επικεντρωμένο στην προσπάθεια για να περάσει ο Γιώργος Λιλλήκας στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα