Ο Ντενκτάς στον αναπνευστήρα

16:41 13/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κρίσιμη είναι η κατάσταση του Ραούφ Ντενκτάς δήλωσε ο Ντερβίς Ερογλου φεύγοντας από το ”πανεπιστημιακό” νοσοκομείο Εγγύς Ανατολή, όπου ο πρώην ηγέτης των Τ/κ νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα παρακολούθησης από την περασμένη Κυριακή το βράδυ.

Γίνονται όλα τα απαραίτητα βήματα για την καλυτέρευση της υγείας του, πρόσθεσε ο κ. Ερογλου ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση από την ομάδα των γιατρών που παρακολουθεί τον Ραούφ Ντενκτάς.

Ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι ευχή του να αναρρώσει γρήγορα, όπως και στο παρελθόν, ο Ραούφ Ντενκτάς και να

μην βρεθούν οι Τ/κ αντιμέτωποι με μια κατάσταση που θα τους λυπήσει.

Σε συνέντευξη Τύπου το πρωί η αρχίατρος του ”πανεπιστημιακού” νοσοκομείου, Σεβίμ Ερκμέν και ο νευρολόγος Μεχμέτ Οζμένογλου δήλωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του Ραούφ Ντενκτάς συνεχίζει να είναι κρίσιμη.

Η κ. Ερκμέν είπε ότι σήμερα είναι πιο κρίσιμα και αυξήθηκε το αναπνευστικό πρόβλημα για αυτό χρησιμοποιείται αναπνευστήρας. ”Η κατάσταση είναι κρίσιμη, συνεχίζει να είναι σοβαρή”.

Ο κ. Οζμένογλου ανέφερε ότι εκτός από τη σύνδεση με τον αναπνευστήρα για την καλυτέρευση της αναπνοής του, στον Ραούφ Ντενκτάς χορηγούνται από το πρωί και φάρμακα και πως αργότερα θα μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Για την υγεία του πρώην Τ/κ ηγέτη ενημερώθηκε και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, αρμόδιος για κυπριακές υποθέσεις, Μπεσίρ Αταλάι, ο οποίος συνομίλησε με το λεγόμενο πρωθυπουργό, Ιρσέν Κιουτσιούκ. Πριν την αναχώρησή του για την Τύνιδα, ο κ. Αταλάι δήλωσε στους Τούρκους δημοσιογράφους ότι παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του Ραούφ Ντενκτάς και ενημερώνεται τηλεφωνικώς.

Τον Ραούφ Ντενκτάς επισκέφθηκε και ο λεγόμενος υπουργός δημοσιονομικών Ερσίν Τατάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα