Οι Οικολόγοι καλούν την ΠΑΣΥΔΥ να άρει τα απεργιακά μέτρα

09:05 15/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Η χθεσινή απεργία της ΠΑΣΥΔΥ ήταν κατά την άποψη μας αχρείαστη και μάλλον εκδικητικού χαρακτήρα αφού δεν κατάφερε να κερδίσει οτιδήποτε προς όφελος των μελών της.

Αντίθετα η χθεσινή και προχθεσινή απεργία γύρισε μπούμερανγκ κατά των αιτημάτων των Δημοσίων υπαλλήλων αφού δυσκόλεψε την προσπάθεια εκείνων των πολιτικών δυνάμεων , όπως είναι και το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, που προσπαθούσαν να μειώσουν το βάρος των μέτρων

ώστε να υπάρξει μια πιο δίκαιη κατανομή των βαρών.

Επίσης τα μέτρα τα οποία η ΠΑΣΥΔΥ έχει εξαγγείλει και τα οποία αφορούν απεργιακές κινητοποιήσεις ώστε να παρεμποδιστεί η ομαλή διεξαγωγή των Τοπικών Εκλογών , μεταξύ των οποίων και η κατάθεση των εκλογικών βιβλιαρίων των δημοσιών υπαλλήλων, καθόλου έως ελάχιστα θα πλήξουν αυτούς οι οποίοι κατέθεσαν και στηρίζουν τα επίμαχα νομοσχέδια, που είναι η κυβέρνηση και τα μεγάλα κόμματα. Αυτοί που θα πληγούν είναι οι ίδιοι οι πολίτες και οι Δημοκρατικοί θεσμοί.

Καλούμε την ηγεσία και τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ να κάνουν δεύτερες, πιο ψύχραιμες σκέψεις και στηρίξουν έμπρακτα τους δημοκρατικούς θεσμούς, αίροντας την απόφαση τους για απεργιακές κινητοποιήσεις τη μέρα διεξαγωγής των Τοπικών Εκλογών.

Δηλώσεις από την Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων κα. Ιωάννα Παναγιώτου, σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στις 9:30 π.μ. στο ξενοδοχείο Αξιοθέα στην Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα