Οι Οικολόγοι στηρίζουν Γαλανό για την κατεχόμενη Αμμόχωστο

11:05 15/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου της κατεχόμενης Αμμοχώστου, Αλέξη Γαλανού, στις δημοτικές εκλογές Δεκεμβρίου αποφάσισε να υποστηρίξει η Επαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Αμμοχώστου.

Η απόφαση, σύμφωνα με ανακοίνωση των Οικολόγων, ελήφθη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Κινήματος στα επαρχιακά του γραφεία στο Παραλίμνι.

Η Επαρχιακή Επιτροπή Αμμοχώστου αποφάσισε επίσης να υποστηρίξει τον νυν Δήμαρχο Σάββα Σαββίδη για τον κατεχόμενο Δήμο Ακανθούς.

Οπως αναφέρεται

σε σημερινή ανακοίνωση των Οικολόγων, ”για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Κίνημα Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών θα διεκδικήσει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμμοχώστου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Δημάρχου της κατεχόμενης πόλης για συλλογική συστράτευση και δημιουργική συμπαράταξη, στον αγώνα για απελευθέρωση και επιστροφή”.

Σήμερα συνέρχεται η Γενική Συνέλευση των μελών του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στην Επαρχιακή Λεμεσού, για να αποφασίσει τη θέση του Κινήματος για τις δημοτικές εκλογές στην επαρχία Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα