Οικειοποιήθηκε χρήματα από πωλήσεις αυτοκινήτων

13:57 8/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 53χρονου από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρημάτων από εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Με δηλώσεις του ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Μάμας Πάρπας ανέφερε ότι «λογιστής γνωστής εταιρείας που ασχολείται με την εισαγωγή και πώληση αυτοκινήτων κατήγγειλε χθες στο ΤΑΕ Λάρνακας,

ότι υπάλληλος της εταιρείας που εργαζόταν ως Διευθυντής του γραφείου στη Λάρνακα, κατά τους τελευταίους έξη μήνες πώλησε 13 καινούργια αυτοκίνητα της εταιρείας σε πελάτες και εισέπραξε το ποσό των 258.500 ευρώ, το οποίο δεν κατέθεσε στους λογαριασμούς της εταιρείας».

Πρόσθεσε ότι «ο ύποπτος, ηλικίας 53 χρόνων από τη Λευκωσία συνελήφθη χθες από την Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης. Ανακρινόμενος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς προφορικά ότι δηλαδή δεν ενεργούσε ως υπάλληλος της εταιρείας αλλά ως αντιπρόσωπος, ενώ αμφισβήτησε το ύψος του ποσού για το οποίο κάνει λόγο ο λογιστής της εταιρείας. Οι ισχυρισμοί του υπόπτου διερευνώνται από την Αστυνομία».

Ανέφερε ακόμα ότι ο 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα