Οικολόγοι: Να παραιτηθούν οι κομματικοί κομισάριοι

09:52 4/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ιδιαίτερη λύπη δημιουργεί ο τρόπος που αντέδρασε η κυβέρνηση σε όσα αποκάλυψε η πρωτοφανής γκάφα σε σχέση με το κομματικό παρασκήνιο που προηγήθηκε των διορισμών των νέων συμβουλίων των  ημικρατικών οργανισμών.

Η κυβέρνηση αντί να απολογηθεί για τα λάθη της και να ομολογήσει τα αυτονόητα, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλιστα επιχείρησε να εξισώσει με τις δηλώσεις του την κομματοκρατία με τη λειτουργία θεσμικών οργάνων της  Δημοκρατίας. Αν είναι δυνατόν ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να εξισώνει τη διαδικασία της αξιολόγησης των συμβουλίων

των ημικρατικών οργανισμών μέσω των κομματικών κομισάριων, με τη διαδικασία διαβούλευσης μεταξύ κυβέρνησης και βουλής όπως προνοεί η νέα νομοθεσία που ψήφισε πρόσφατα η βουλή των αντιπροσώπων (και έστειλε ο Πρόεδρος στο Ανώτατο).

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών καλεί την κυβέρνηση να αποδείξει έμπρακτα ότι κάτι άλλαξε σε αυτήν τη χώρα και ότι η κομματοκρατία δεν είναι παντοδύναμη.

Καλούμε όλους/ες που εμφανώς αναδεικνύονται ως κομματικοί κομισάριοι μέσα από το ηλεκτρονικό μήνυμα που διέρρευσε  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ (όσοι εξ΄αυτών επαναδιορίστηκαν). Μόνο έτσι θα σταλεί ένα μήνυμα μεταμέλειας και απολογίας από το κυβερνών κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα