Ομαλά διεξάγονται οι πτήσεις Κύπρου-Αιγύπτου

15:21 4/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δεν έχει επηρεαστεί η ομαλή διεξαγωγή της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ της Κύπρου και της Αιγύπτου μετά τις χθεσινές εξελίξεις στη γείτονα χώρα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής, προσθέτοντας ότι προς το παρόν δεν έχει προκύψει ανάγκη για παροχή διευκολύνσεων σε αεροπορικές

εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από και προς το Κάιρο.

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει την κατάσταση , είπε ότι «μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επηρεαστεί η ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων που συνδέουν την Κύπρο με το Κάιρο. Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εκτέλεση μίας άφιξης και μιας αναχώρησης, αργά το απόγευμα. Με βάση την ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων της Hermes, και οι δύο πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Σε άλλη ερώτηση, ο κ. Ασπρής ανέφερε πως «οι Αρχές του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας έχουν βολιδοσκοπηθεί από αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από και προς το Κάιρο, για παροχή διευκολύνσεων στα αεροσκάφη και τα πληρώματα τους, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Αίγυπτο. Ωστόσο, για την ώρα, δεν προέκυψε οποιαδήποτε ανάγκη».

Ανέφερε ακόμα ότι «παρακολουθούμε προσεκτικά τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα και βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα