Ομήρου: O Γ. Λιλλήκας θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών

20:03 10/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την αισιοδοξία του ΚΣ ΕΔΕΚ ότι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα  Γιώργου Λιλλήκα θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιαννάκης Ομήρου, μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση στη Λακατάμια.

Ο κ. Ομήρου ανέφερε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, πως ”κάθε μέρα που περνά η συσπείρωση γύρω από την υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα μεγεθύνεται. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η έξοδος από το σημερινό

καταθλιπτικό εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον προϋποθέτει ένα καινούργιο ξεκίνημα και άνοδο στην εξουσία άφθαρτων δυνάμεων, μακριά από λογικές ανακύκλωσης του παρελθόντος”.

“Μακριά από λογικές πόλωσης που οδηγούν σε βαθύτατο αναχρονισμό το πολιτικό μας σύστημα. Ούτε οι νεοφιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές, ούτε οι δογματικές αντιλήψεις του κρατισμού μπορούν να δημιουργήσουν ελπίδες για το ξαναζωντάνεμα της οικονομίας και την κοινωνική συνοχή”, πρόσθεσε.

Ο κ. Ομήρου είπε πως στο εθνικό μας θέμα “η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα είναι η μόνη που εγγυάται μια νέα εθνική στρατηγική επανατοποθέτησης του Κυπριακού που θα ανοίξει το δρόμο σε μια λύση που δικαιούται και αξίζει ο λαός μας. Καλούμε τους πολίτες να ενώσουν μαζί μας τη δύναμη τους για ένα πλατύ λαϊκό ρεύμα που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα