Ώρα να εγκαταλείψουμε τους κομματικούς ανταγωνισμούς

12:21 13/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Επιβεβλημένη είναι η συνεργασία και η συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων για να αντιμετωπιστούν τα κρίσιμα ζητήματα που βρίσκονται ενώπιον μας, αναφέρει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Σε πασχαλινό μήνυμά του, το ΔΗΚΟ σημειώνει ότι αυτές τις μέρες που εμβαθύνουμε στο νόημα της πορείας του Θεανθρώπου προς το Γολγοθά και που το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης μας γεμίζει με αισθήματα αισιοδοξίας και προσδοκίας, «ενδυναμώνεται η πίστη μας στον αγώνα για διεκδίκηση των δικαίων και των δικαιωμάτων της πατρίδας και του λαού μας».

Συνεχίζουμε,

προσθέτει, «με πίστη στο δίκαιο του αγώνα μας την πορεία της διεκδίκησης και προσβλέπουμε με αισιοδοξία σε ένα ευτυχές τέλος αυτής της πορείας». Ωστόσο, αναφέρει, «τα δεδομένα δεν είναι ευοίωνα. Η τουρκική αδιαλλαξία βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Οι προσπάθειες για εκτροπή του κυπριακού προβλήματος από αρχές και αξίες και από τη βάση για δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση επιβάλλουν επαγρύπνηση και εγρήγορση».

“Δεν είναι η ώρα των κομματικών ανταγωνισμών, αντιπαραθέσεων και σκοπιμοτήτων, ούτε των προσωπικών φιλοδοξιών. Οι ώμοι κανενός από μόνοι τους δεν αρκούν για να βγάλουν την πατρίδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα. Συλλογική πρέπει να είναι η ανάληψη της ευθύνης για τη διαχείριση του κυπριακού προβλήματος και την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων», προσθέτει.

Το Δημοκρατικό Κόμμα «καλεί τον κυπριακό ελληνισμό να ενδυναμώσει την ελπίδα και την πίστη του ότι η ανάσταση της Κύπρου και του λαού της δεν θα αργήσει, αλλά και να βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση, και με καρτερικότητα, υπομονή, επιμονή και με σταθερή πίστη στο δίκαιο του αγώνα του να αντέξει όλη την πορεία μέχρι το Γολγοθά, προκειμένου να ελπίζει στην Ανάσταση».

Τέλος εύχεται στον κυπριακό ελληνισμό «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. Εύχεται επίσης της Ανάστασης του θεανθρώπου να ακολουθήσει και η Ανάσταση της πατρίδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα