«Παντοπωλείο» για άπορες οικογένειες στην Πάφο

14:34 10/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Περισσότερες από 300 οικογένειες στην Πάφο αναμένεται να επωφεληθούν από το «Δημοτικό Παντοπωλείο» που λειτουργεί την τελευταία εβδομάδα στην Πάφο, με κύριο στόχο να προσφέρει βοήθεια σε άπορες οικογένειες.

Εθελοντές που συμμετέχουν ετοιμάζουν τσάντες με τρόφιμα, οι οποίες δίνονται κάθε Παρασκευή σε άπορες οικογένειες. Τα τρόφιμα μαζεύονται από διάφορους χορηγούς, μεταξύ αυτών και υπεραγορές.

Το Παντοπωλείο λειτουργεί στον χώρο του πρώην 9ου Δημόσιου Νηπιαγωγείου Πάφου.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, που επισκέφθηκε τον χώρο,

δήλωσε ότι τα τρόφιμα συγκεντρώνονται από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Ακολούθως, είπε, την Πέμπτη γίνεται η διαλογή και κάθε Παρασκευή γίνεται η παράδοση στους δικαιούχους.

Οπως ανέφερε ο κ. Βέργας, με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος Πάφου στέλνει το δικό του μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Η λειτουργός του Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Ανθή Λεωνίδου είπε ότι οι εθελοντικές οργανώσεις και ο Δήμος Πάφου, αφουγκραζόμενοι τα μηνύματα των καιρών, έχουν συγκληθεί και έχουν δημιουργήσει το Δημοτικό Παντοπωλείο για να βοηθήσουν οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη, εν όψει και των εορτών του Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα