Παραδόθηκε ο 25χρονος για το φονικό ξυλοδαρμό της 23χρονης

15:44 8/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στις ελληνικές αρχές παραδόθηκε σήμερα ο 25χρονος καταζητούμενος από τον Απρίλη, ο οποίος κατηγορείτο για τον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης, στη Νέα Μάκρη, που εξέπνευσε τη Μεγάλη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιήθηκαν η κοπέλα είχε δεσμό με τον 25χρονο, ο οποίος μετά από τσακωμό στις 5 Απριλίου, την ξυλοκόπησε άγρια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και να μείνει αναίσθητη. Ο 25χρονος δράστης την μετέφερε στο

νοσοκομείο. Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο ίδιος παραδόθηκε στον 15ο τακτικό ανακριτή σήμερα. Ο 25χρονος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι το τραγικό γεγονός ήταν ατύχημα. Κατάθεση έχει δώσει ήδη η αδερφή του θύματος η οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Ο 25χρονος κατηγορείται επίσης και για τη συμμετοχή του στην βίαιη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον δημοτικού συμβούλου και στελέχους του ΚΚΕ, Γιώργου Τσιμπουκάκη, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Αγία Παρασκευή, στις 13 Ιουνίου 2012, κατά την οποία τον τραυμάτισαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι. Τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα