Παράνομη συνάθροιση φιλάθλων με σκοπό τα επεισόδια

10:46 19/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛΟΜΟΝΟΙΑ, που διεξήχθη χθες βράδυ στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και ο οποίος έληξε ομαλά, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λάρνακα, συναθροίστηκε αριθμός προσώπων, τα οποία πιθανόν να λάμβαναν μέρος σε επεισόδια.

Αμέσως, στο εν λόγω

υποστατικό μετέβησαν μέλη της Αντιοχλαγωγικής Ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, όπου κατά την άφιξη τους, δεκαπέντε περίπου νεαρά πρόσωπα που βρίσκονταν εκεί, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από έρευνες που έγιναν περιμετρικά του υποστατικού, ανεβρέθηκαν δέκα βόμβες μολότοφ, ένα άδειο πλαστικό δοχείο με μυρωδιά βενζίνης, δύο γάντια του μποξ, δύο πτυσσόμενα μεταλλικά ρόπαλα, ένας σουγιάς, ένα δοχείο εκτόξευσης επιβλαβών αερίων, ένα φτυάρι, δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, ένα σπαθί σε ξύλινη θήκη, ένας σιδερένιος λοστός και 16 κομμάτια ξύλου διαφόρων διαστάσεων.

Επίσης, τα μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο έξω από το εν λόγω υποστατικό, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 19χρονος από τη Λάρνακα. Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκε ένα σπρέι εκτόξευσης επιβλαβών αερίων, το οποίο και κατασχέθηκε. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Εξάλλου, πριν από την έναρξη του πιο πάνω αγώνα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λάρνακας, προέβησαν σε επτά καταγγελίες που αφορούσαν παράνομη πλανοδιοπώληση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα