Πέραν των 180 αθλητών στα 3 διεθνή πρωταθλήματα γκολφ

17:41 17/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Κύπρος διοργανώνει και φέτος τα τρία διεθνή ανοικτά πρωταθλήματα γκολφ, που αναμένεται να προσελκύσουν πέραν των 180 αθλητών από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, και Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ (ΚΟΓκ) Δημήτρης Παπαπέτρου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε

στο Ολυμπιακό Μέγαρο, σήμερα, οι Διεθνείς Αγώνες Ερασιτεχνών του 2012, που διοργανώνονται από την ΚΟΓκ με κύριους χορηγούς τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, θα διεξαχθούν, το μεν ανοικτό πρωτάθλημα ανδρών Cyprus Amateur Men’s Open στο γήπεδο Μίνθις Χίλλς από τις 20 μέχρι τις 22 Απριλίου και τα δε τα ανοικτά πρωταθλήματα Ανδρών και γυναικών πέραν των 50 χρονών Cyprus Amateur Senior Ladies Open και Cyprus Amateur Senior Men’s Open στο γήπεδο Eλέα στις 26 και 27 Μαΐου.

Ο κ. Παπαπέτρου είπε επίσης ότι η συμμετοχή στο τουρνουά ανδρών είναι και φέτος ικανοποιητική παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Το seniors εξακολουθεί να είναι το πιο δημοφιλές τουρνουά που διοργανώνουμε στην Κύπρο και φέτος, για ακόμη μία χρονιά, θα έχουμε λίστες αναμονής, ανέφερε προσθέτοντας πως η Ομοσπονδία αποδίδει το μεγαλύτερο βάρος στην προώθηση του αθλήματος στους νέους

Παρατήρησε επίσης πως οι κρατικές χορηγίες για φέτος έχουν περικοπεί αισθητά, ενώ εύρεση χορηγών στον ιδιωτικό τομέα είναι σχεδόν μηδενική.

Keywords
Τυχαία Θέματα