ΠΟΕΔ: Αναστάληκαν τα μέτρα

11:51 31/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η ΠΟΕΔ αναφέρει πως τα μέτρα που είχε εξαγγείλει για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, σε επαρχιακή βάση αναστέλλονται.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ αξιολογεί ως βάσιμες τις διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων της Βουλής και των Κομμάτων και προσβλέπει στην επίλυση του προβλήματος που δημιουργήθηκε σε ό,τι αφορά τους διορισμούς των εκτάκτων (επί συμβάσει και αντικαταστατών), χωρίς άλλη αναστάτωση μέσα στα σχολεία.

Καθιστά,

εντούτοις, σαφές ότι αυτή θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα, μέχρι την οριστική ρύθμισή του και δε θα διστάσει να επαναλάβει και να ενισχύσει, περαιτέρω, τα μέτρα, με διάφορους τρόπους και για όση διάρκεια χρειαστεί, σε περίπτωση μη υλοποίησης των διαβεβαιώσεων και δεσμεύσεων που της δόθηκαν.

Η Οργάνωση κατέληξε στην απόφασή αυτή, αφού έλαβε υπόψη της τις διαβεβαιώσεις που της δόθηκαν από μέρους του Προέδρου της Βουλής ότι η προώθηση της επίλυσης του θέματος στη συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής της μεθαυριανής Πέμπτης ήταν, ήδη, απόφαση σύσκεψης των Αρχηγών των Κομμάτων, καθώς επίσης την επικοινωνία που είχε η Οργάνωση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, από την οποία και είχε διαφανεί πως πρόθεση της Επιτροπής ήταν να προωθήσει την επίλυση του προβλήματος στη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής της προσεχούς Πέμπτης.

Επίσης, έλαβε υπόψη τις εκκλήσεις που έγιναν και τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν δημόσια, τόσο από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής όσο κι από τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών, για τη χωρίς άλλη καθυστέρηση επίλυση του προβλήματος.

Η ΠΟΕΔ εκφράζει ακόμα θερμές ευχαριστίες τόσο προς όλα τα μέλη της Οργάνωσης, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στις οδηγίες της, όσο και προς τους γονείς, που της συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της για την προστασία του δημόσιου σχολείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα