Ποια είναι η θρεπτική αξία του παγωτού;

20:02 26/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είναι η συνηθέστερη επιλογή, όταν θέλουμε να δώσουμε μια νότα δροσιάς τις ζεστές ημέρες του Καλοκαιριού. Αποτελεί την καλύτερη παρέα στην παραλία, ενώ συνδυάζεται υπέροχα με φρούτα, κέικ ή άλλα γλυκίσματα. Αναμφισβήτητα μιλάμε για τη δημοφιλέστερη καλοκαιρινή λιχουδιά, το παγωτό. Η σύστασή του εξαρτάται από το είδος και την ποιότητά του.

Σε γενικές γραμμές, οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του είναι: γάλα, αβγά, βούτυρο, κρέμα γάλακτος, χυμοί φρούτων και πρόσθετα τροφίμων, όπως γλυκαντικές ουσίες, σταθεροποιητές, γαλακτωματοποιητές, χρωστικές και αρωματικές ύλες.

Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που τα παγωτά εμπλουτίζονται με επιπρόσθετα συστατικά, μεταξύ των οποίων είναι…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα