Πουλάει την ψυχή της… στο eBay!

12:02 9/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στο eBay έχουμε δει να πουλάνε όλων των ειδών τα πράγματα. Από ένα απλό στυλό μέχρι και τη γιαγιά του κάποιος είχε βγάλει προς πώληση. Η τρέλα όμως σταματημό δεν έχει και έτσι αυτή τη φορά μια γυναίκα αποφάσισε να πουλήσει κάτι που κανείς άλλος δεν είχε σκεφτεί προηγουμένως.

Η Λόρι από το New Mexico των ΗΠΑ, έβαλε διαδικτυακό πωλητήριο στην ψυχή της έναντι του ποσού των 1.600 ευρώ, θυμίζοντας τις παλιές δοξασίες για εκείνους

που πούλησαν τη ψυχή τους στο διάβολο. Ίσως να φαντάζει εξωπραγματικό αλλά η ιστορία της μαρτυρά και το λόγο της παράξενης απόφασης της.

Το 2007, η Λόρι υπήρξε θύμα ενός πολύ άσχημου τροχαίου δυστυχήματος. Ένας μεθυσμένος οδηγός φορτηγού έπεσε πάνω της και άφησε διαλυμένο το κορμί της.

Ήταν σε κώμα 3 εβδομάδες και όταν συνήλθε, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το σώμα της δεν έχει επανέλθει. Ήταν συγγραφέας αλλά δεν μπορεί να γράψει πια. Η καριέρα της καταστράφηκε. Το σώμα της το ίδιο.

Ουσιαστικά, η παράδοξη αγγελία της Λόρι είναι μια κραυγή αγωνίας, αναζήτηση ουσιαστικής επικοινωνίας και ίσως προσοχής.

“Αυτό που προσφέρω, είναι τη δυνατότητα σε κάποιον να σώσει την ψυχή μου”, είπε η ίδια στον τηλεοπτικό σταθμό KOB. “Μέσω της προσευχής ή του προσηλυτισμού…”, πρόσθεσε.

Είναι έτοιμη να προσφέρει εαυτόν σε οποιαδήποτε πνευματική τελετουργία θέλει κάποιος να την υποβάλλει…

Η ίδια παραδέχθηκε ότι η αγγελία της αποτελεί κραυγή αγωνίας λέγοντας:

“Είμαι κουρασμένη, δε νιώθω καλά, φτάνω στο τέλος της γραμμής, στ’ αλήθεια”.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι κατανοεί πως μπορεί να προσβάλει τα θρησκευτικά πιστεύω κάποιων ανθρώπων με τη κίνησή της αυτή.

Ωστόσο αυτό που ελπίζει είναι να δημιουργήσει “επαφή”, ίσως με την ψυχή κάποιου άλλου…

Keywords
Τυχαία Θέματα