Πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα η πορεία «Περπατώ και Προσφέρω»

12:52 25/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον διαβήτη καθώς και τη συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου και διαφόρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Λάρνακα, πορεία με σύνθημα «Περπατώ και Προσφέρω», από τις Λέσχες Λάιονς και τον Παγκύπριο Διαβητικό Σύνδεσμο.

Την έναρξη της πορείας κήρυξε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης, στην παρουσία του Υπουργού Συγκοινωνιών

και Έργων Τάσου Μητσόπουλου. Η πορεία ξεκίνησε από το χώρο του παλαιού Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και τερμάτισε στην παραλία των Φοινικούδων, περνώντας από την οδό Ερμού.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι «τέτοιες πρωτοβουλίες είναι σημαντικές, αφού πρόκειται για μια πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές οι οποίοι προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα ότι ο διαβήτης είναι μια ασθένεια της εποχής που αντιμετωπίζεται, αλλά ταυτόχρονα στέλλουν και μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο τους», ανέφερε.

Μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της πορείας θα δοθεί στον Παγκύπριο Διαβητικό Σύνδεσμο για την κάλυψη των αναγκών των μελών του ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα