Πραξούλα Αντωνιάδου :Συνεχάρη τους Φιλελευθέρους για την πρωτοβουλία να ζητήσουν εξηγήσεις για την οικονομική καταστροφή στην Κύπρο

12:32 20/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Πρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, συμμετείχε στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς των Φιλελευθέρων που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Βηρυτό.

Σε ομιλία της για την οικονομία της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, η κυρία Αντωνιάδου αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση στην Κύπρο και τον λανθασμένο τρόπο αντιμετώπισης της και συνεχάρη την πολιτική οικογένεια των Φιλελευθέρων για την πρωτοβουλία τους να ζητήσουν εξηγήσεις

από τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική καταστροφή στην Κύπρο.

Ενόψει της σύστασης εξεταστικής επιτροπής που έχουν ζητήσει οι Φιλελεύθεροι, η κυρία Αντωνιάδου έχει επίσης αποστείλει σημείωμα στον ηγέτη των Φιλελευθέρων Sir Graham Watson για τα αίτια της καταστροφής στην Κύπρο.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς των Φιλελευθέρων, η κυρία Αντωνιάδου μετέφερε μήνυμα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίου Αναστασιάδη, προς τον Πρόεδρο της Liberal International, κύριο Hans Van Baalen, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η κυρία Αντωνιάδου έχει επίσης ζητήσει από τους Ευρωπαίους Φιλελεύθερους Δημοκράτες να στηρίξουν το αίτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την παροχή αυξημένων κονδυλίων για την Κύπρο από τα ταμεία κοινωνικής συνοχής και αγροτικής ανάπτυξης.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, οι Ενωμένοι Δημοκράτες έγιναν δεχτοί ομόφωνα από τους συνέδρους ως μέλη της Διεθνούς των Φιλελευθέρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα