Πραξούλα: Διερωτούμαι αν πρέπει να εκφέρω άποψη

13:52 16/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διερωτούμουν αν πράγματι άξιζε τον κόπο να εκφέρω άποψη. Προσπαθήσαμε τόσο πολύ να προειδοποιήσουμε τον κόσμο, κατά την προεκλογική εκστρατεία, και να εξηγήσουμε ότι υπήρχαν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης. Δυστυχώς ο κόσμος παρέμεινε προσκολλημένος στον παλαιοκομματισμό και το κατεστημένο. Τώρα καλείται ο απλός πολίτης να πληρώσει για την προστασία του μεγάλου και λερωμένου κεφαλαίου.
Ο μεν προηγούμενος Πρόεδρος χάρισε μερικά δισεκατομμύρια στην μητέρα πατρίδα -την Ελλάδα- για να τον λέν πατριώτη, ξεχνώντας ότι βύθιζε την πραγματική του πατρίδα, την Κύπρο,

στην άβυσσο. Ο δε σημερινός Πρόεδρος, προτίμησε να φορτώσει τη ζημιά στους μικρούς καταθέτες παρά στο μεγάλο κεφάλαιο που είναι οι πελάτες των μεγάλων δικηγορικών και λογιστικών γραφείων, και οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών.

Εξυπηρετούν και οι δύο ένα διαχρονικό και διακομματικό κατεστημένο που εξακολουθεί να καννιβαλίζει εις βάρος των αυλικών του. Παράλληλα κρατούν και οι δύο στην άκρη το φυσικό αέριο για τις δικές τους καλύτερες μέρες. Το φυσικό αέριο είναι ένας θησαυρός που ανήκει σε όλους τους πολίτες και έπρεπε να αποτελέσει μέρος των προτάσεων μας για έξοδο από την κρίση και για τη λύση βεβαίως του Κυπριακού. Όσο οι Κύπριοι αποφεύγουν να κοιτάξουν μπροστά και προτιμούν να πληρώνουν φόρο στους εθνοπατέρες των μεγάλων κομμάτων, του μεγάλου κεφαλαίου, της συντήρησης και της διαφθοράς η άσπρη μέρα που οραματιζόμαστε δεν θα ανατείλει ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα