Προς εξαγορά της Kronos

22:20 27/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι Παντελής Αθηνής, Αβραάμ Αβαάμ, Γιαννούλα Αθηνή, Μιχαλάκης Γεωργίου και Εκδοτική Εταιρεία Περιοδικός Τύπος Λτδ (oι «Προτείνοντες»), ανακοινώνουν στο επενδυτικό κοινό την οριστική απόφασή τους για τη διατύπωση ολικής εκούσιας
Δημόσιας Πρότασης (η «Δημόσια Πρόταση») προς τους μετόχους της Πρακτορείου Τύπου Κρόνος Δ.Ε. ΛΙΜΙΤΕΔ («ΚΡΟΝ», «Υπό Εξαγορά Εταιρεία») για την απόκτηση μέχρι και του 100% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της ΚΡΟΝ.

Το

μετοχικό κεφάλαιο της Υπό Εξαγορά Εταιρείας ανέρχεται σε €8.772.000 αποτελούμενο από 20.400.000 μετοχές ονομαστικής αξίας €0,43 εκάστη.

Οι Προτείνοντες κατέχουν άμεσα 9.689.245 μετοχές (47,50% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της ΚΡΟΝ) και έμμεσα, μέσω προσώπων που ενεργούν σε συνεννόηση με αυτούς επιπρόσθετο ποσοστό 2,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η σκοπούμενη αντιπαροχή για την απόκτηση των τίτλων της ΚΡΟΝ είναι €0,02 ανά μετοχή πληρωτέα σε μετρητά.

Για την πληρωμή της προτεινόμενης αντιπαροχής οι Προτείνοντες έχουν προβεί σε διευθετήσεις με τραπεζικό ίδρυμα στην Κύπρο.
Η Δημόσια Πρόταση τελεί υπό τον όρο εξασφάλισης των αναγκαίων εγκρίσεων από τις σχετικές εποπτικές αρχές. Οι Προτείνοντες θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς το σκοπό αυτό.

Τα πλήρη στοιχεία και πληροφορίες για τη Δημόσια Πρόταση θα περιληφθούν στο Έγγραφο Δημόσιας Πρότασης το οποίο θα ετοιμαστεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου και τις σχετικές Οδηγίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με το
περιεχόμενο του Εγγράφου Δημόσιας Πρότασης.

Η Global Capital Securities and Financial Services Ltd ενεργεί ως Σύμβουλος των Προτεινόντων στα πλαίσια και για τους σκοπούς της διαδικασίας της Δημόσιας Πρότασης, καθώς και ως Χειριστής Ανάδοχος στα πλαίσια της ΚΔΠ 96/2008 του
Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 6 του περί Δημοσίων Προτάσεων Εξαγοράς Νόμου του 2007 και της Οδηγίας ΟΔ41-2007-01 του 2012 της ΕπιτροπήςΚεφαλαιαγοράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα