Πυροβολισμοί από την Αστυνομία εναντίον υπόπτου αυτοκινήτου

09:35 23/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα και ένα πυροβολισμό στο ελαστικό αυτοκίνητου που εκινείτο ύποπτα, έριξαν χθες βράδυ αστυνομικοί σε περιοχή στο Παραλίμνι, όταν το όχημα κτύπησε μετωπικά με αυτοκίνητο της Αστυνομίας και κατάφερε να διαφύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 10.50 το βράδυ άντρες της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου βρίσκονταν για έλεγχο διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή «Παθκιά του Άη-Γιώρκη» στο Παραλίμνι. Ένα όχημα της ΥΚΑΝ

με δύο αστυνομικούς προπορευόταν και εβρίσκετο σε χωματόδρομο, ακολουθούμενο από άλλο υπηρεσιακό όχημα της ΥΚΑΝ με άλλους δύο αστυνομικούς.

Σε κάποια στιγμή οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος αντιλήφθηκαν να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση όχημα με σβηστά φώτα πορείας. Αμέσως τοποθέτησαν μπλε αναλάμποντα φανό για να ανακόψουν την πορεία του ύποπτου οχήματος. Ο οδηγός ελάττωσε ταχύτητα, μετά ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε μετωπικά το όχημα της αστυνομίας. Ακολούθως άρχισε να οδηγεί με την όπισθεν ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το ύποπτο όχημα. Σε κάποια στιγμή το ύποπτο όχημα σταμάτησε και αφού εκκίνησε απότομα κατευθύνθηκε προς ένα αστυνομικό με πρόθεση να τον κτυπήσει. Ωστόσο τον απέφυγε και χτύπησε μετωπικά με το υπηρεσιακό όχημα και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Κατά την καταδίωξη ρίχθηκαν 2 προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στον αέρα και ένας πυροβολισμός στο μπροστινό ελαστικό του ύποπτου οχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα