Πυροβόλησμοί κατά Αβέρωφ Νεοφύτου στην εξοχική κατοικία του στην Αργάκα

15:32 15/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» το σπίτι του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αργάκα της Πάφου, έγινε στόχος επίθεσης με πυροβόλο όπλο πριν από μερικές μέρες .

Σύμφωνα με τα όσα επικαλέιται η εφημερίδα, γύρω στα τέλη Ιουλίου η εξοχική κατοικία του του προέδρου του ΔΗΣΥ δέχτηκε από την δυτική πλευρά δυο πυροβολισμούς. Όπως και αποδείχτηκε, οι βολίδες από πυροβόλο όπλο,τρύπησαν τον υαλοπίνακα του καθιστικού και σταμάτησαν στον τοίχο της τραπεζαρίας.

Ο αλλοδαπός κηπουρός της οικίας, που διαμένει μόνιμα εκεί αντιλήφθηκε

το γεγονός και με την σειρά του ενημέρωσε τον Αβέρωφ Νεοφύτου που βρισκόταν στην Λευκωσία. Αμέσως έσπευσαν στην σκηνή άνδρες των αρχών ασφάλειας και διενέργησαν τις πρώτες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης»την υπόθεση από τότε την διερευνά η αστυνομία ενώ ενεπλάκη και η ΚΥΠ.

Η οικογένεια του προέδρου του ΔΗΣΥ, κάθε καλοκαίρι περνά μεγάλο μέρος των θερινών διακοπών της, στο σπίτι τους στην Αργάκα. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο την μέρα των πυροβολισμών να υπήρχε κάποιος στο σπίτι.

Επίσης δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενοι οι πυροβολισμοί να ρίχτηκαν σαν ένα είδος προειδοποίησης ή εκφοβισμού του Αβέρωφ Νεωφύτου σχετικά με θέσεις που εξέφρασε πρόσφατα .Να σημειωθεί δε πως ο κ.Νεοφύτου πρόσφατα έλαβε ένα περίεργο τηλεφώημα από το εξωτερικό.

Keywords
Αναζητήσεις
αβέρωφ νεοφύτου σπιτι στην αργακα
Τυχαία Θέματα