Ρουμάνος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού συμπατριώτισσάς του

13:03 16/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα επταήμερης κράτησης εναντίον 26χρονου Ρουμάνου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας βιασμού 20χρονης Ρουμάνας.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι ”σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στην Οδό Καραολή και Δημητρίου εντόπισαν ένα άτομο να τρέχει ύποπτα και να προσπαθεί να δέσει τη ζώνη του. Τα μέλη της Αστυνομίας κατέβηκαν από το όχημα για να τον καταδιώξουν αφού θεωρήθηκε ύποπτος ενώ ταυτόχρονα άκουσαν φωνές από γυναίκα να φωνάζει βοήθεια”.

Πρόσθεσε ότι ”ο 26χρονος εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης παρακείμενης πολυκατοικίας και κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό όχημα η γυναίκα που φώναζε για βοήθεια πλησίασε και ανέφερε ότι συγκεκριμένο άτομο αποπειράθηκε να τη βιάσει λίγη ώρα προηγουμένως”.

Ανέφερε ακόμα ότι ”ο 26χρονος συνελήφθηκε για αδικήματα απόπειρας βιασμού και άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας. Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησης”.

Keywords
Τυχαία Θέματα