Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση οι συντεχνίες για τις ΚΑ (Υπάρχει… φως)

09:27 17/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

ΕΙΔΗΣΗ 10:00

Αποφεύγεται για την ώρα – σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις – η απεργία στις Κυπριακές Αερογραμμές, καθώς η εταιρεία δεν θα αποστείλει σήμερα επιστολές πλεονασμού σε 210 υπαλλήλους, αναμένοντας τη συνάντηση των Γραμματέων των συντεχνιών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως αναφέρθηκε σε έκτακτες συνελεύσεις των δύο συντεχνιών, ο Πρόεδρος της εταιρείας ενημέρωσε σήμερα τις συντεχνίες ότι θα αποσταλούν

επιστολές σε 70 άτομα μόνο, που ήδη έχουν δεχθεί να αποχωρήσουν.

Λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αποσταλούν επιστολές πλεονασμού, δήλωσαν οι Αντώνης Νεοφύτου και Ανδρέας Πιερίδης της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ αντίστοιχα.

ΕΙΔΗΣΗ 9:13 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Προέδρου του ΔΣ των Κυπριακών Αερογραμμών με τις συντεχνίες ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ για το θέμα των απολύσεων εργαζομένων και αυτή την ώρα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις προχωρούν σε έκτακτη γενική συνέλευση στο κτίριο της ΣΕΚ.

Μετά τη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία των ΚΑ αποφεύχθηκαν οι δηλώσεις, με τον ΓΓ της ΣΥΝΥΚΑ ΣΕΚ, Ανδρέα Πιερίδη, να περιορίζεται στην αναφορά πως «φαίνεται να υπάρχει φως στην άκρη της σήραγγας».

Keywords
Τυχαία Θέματα