ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ: Αποδέχθηκε τη μεσολαβητική πρόταση για ΚΑ

14:57 1/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ με επιστολή της προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους, αναφέρει ότι έχει κάνει δεχτή τη μεσολαβητική πρόταση που υποβλήθηκε από την Υπουργική Επιτροπή στις 30 Μαΐου προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για τη διαφορά στις Κυπριακές Αερογραμμές.

”Τα σώματα της συντεχνίας μας έχουν συνέλθει και έχουν μελετήσει την πρόταση σας. Συναισθανόμενοι δε την κρισιμότητα των στιγμών και τους κινδύνους που ορατά πλέον απειλούν την εταιρεία,

αποφάσισαν όπως την αποδεχθούν σαν μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης της”, αναφέρεται στην επιστολή.

Αναμένουμε, αναφέρεται, ότι άμεσα θα προχωρήσει η κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, η έγκριση του οποίου είναι απαραίτητη και θα δυναμώσει τη διαπραγματευτική θέση των Κυπριακών Αερογραμμών στις προσπάθειες που καταβάλλει για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

”Ευχόμαστε και ευελπιστούμε να επιδειχθεί υπευθυνότητα από όλους όσοι εμπλέκονται σ’ αυτή τη διαδικασία και να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις που θα διασφαλίζουν την επιβίωση των Κυπριακών Αερογραμμών για το καλό της Εταιρείας, των εργαζομένων και της Κύπρου”, καταλήγει η επιστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα