ΣΟΚ!Πέθαναν τον Κωσταντίνο Χριστοφόρου!Είμαι ακόμα ζωντανός δηλώνει ο Κύπριος σταρ!

21:05 12/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

ΣΟΚ… ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΚ… Σήμερα από το πρωί έσκασε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου… εντελώς ξαφνικά μια είδηση κατάφερε όχι να φέρει σοκ – πανικό και αναστάτωση στους απανταχού θαυμαστές του αλλά και στην ίδια του την οικογένεια.

Η είδηση που κατά περίεργο τρόπο γράφτηκε μέσα από την  ειδησιογραφική σελίδα zougla.gr έλεγε το εξής:

“Ο αγαπημένος μας Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό

”Dancing on ice” τραυματίστηκε ελαφρά έπειτα από την τούμπα που έφαγε εν ώρα προγράμματος. Αφού νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό ύστερα από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ( Η βαρύτητα µίας ΚΕΚ κρίνεται στην οξεία φάση από το αν και κατά πόσο το άτοµο παρουσιάζει απώλεια συνείδησης και αργότερα από την παρουσία συνοδών νευρολογικών διαταραχών, ιδιαίτερα της νευροοφθαλµικής λειτουργίας, της κινητικότητας και της αναπνοής) που υπέστη έφυγε από την ζωή.Xάθηκε ένας καλλιτέχνης ο οποίος είχε σημαδέψει το Έθνος μας με τις καταπληκτικές του ερμηνείες.”

Ο  Κύπριος τραγουδιστής όχι μόνο δεν πέθανε…. χτύπα ξύλο, αλλά χαίρει άκρας υγείας… Ο ίδιος πήρε ψύχραιμα την όλη είδηση – αν μιλάμε για μία άκρως τραγική είδηση – ενώ πριν από λίγο… δήλωσε χαρακτηριστικά ”Είμαστε ακόμα ζωντανοί…” μέσα από το twitter του. Ευτυχώς ο ίδιος πρόλαβε να ενημερώσει τους δικούς του ανθρώπους πως είναι μια χαρά και τίποτα αληθινό δεν είχε να κάνει με την είδηση του θανάτου του.

Keywords
Τυχαία Θέματα