Σοβαρή υπόθεση χαρακτήρισε ο Υπ. Δικαιοσύνης τη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού σε σχέση με θέματα ασφάλειας

10:57 15/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είναι μία σοβαρή και λεπτή υπόθεση και οποιαδήποτε δήλωση ή δημοσιότητα θα κάνει κακό στην υπόθεση, δήλωσε από την Πάφο ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά, αναφερόμενος στη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία ενέχεται σε υπόθεση που έχει να κάνει με θέματα ασφάλειας.

«Να αφήσουμε την υπόθεση να τελειώσει, να αφήσουμε τους ανακριτές να τελειώσουν την υπόθεσή τους και να δούμε που θα καταλήξουμε», ανέφερε ο κ.

Λουκά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεργασία της Κύπρου με το Ισραήλ όσον αφορά τη σύλληψη του 24χρονου, ο κ. Λουκά ανέφερε ότι δεν είναι συγκεκριμένα με το Ισραήλ που έγινε η συνεργασία αλλά με ξένες υπηρεσίες. «Υπήρξε μια συνεργασία, πληροφορίες και καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο κ. Λουκά.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τις εξελίξεις που αναμένονται από τη συγκεκριμένη υπόθεση ο κ. Λουκά είπε πως «αναμένεται να τελειώσει η ανάκριση γι’ αυτό έχει εκδοθεί και το ένταλμα προσωποκράτησης».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά μιλούσε μετά το πέρας του μνημοσύνου των πεσόντων κατά του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 1974 που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα